Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, ,

Tiäksää?

9.2.2020

Tapasin kesällä Ilosaarirockissa hyvän kaverini ja hänen seurassaan oli tyyppi, joka jäi jollain tavalla mieleeni. Tiäksää, kun on ihmisiä, jotka jäävät vain mieleen heti ensimmäisillä kohtaamisilla. Oli pirteä ja oikein mukavanoloinen heppu. Katselin tänään Emma Gaalaa juoksumatolla kävellessäni ja tiäksää? Tämä samainen kesällä tapaamani Jesse Markin kävi pokkaamassa kaksi palkintoa kyseisessä gaalassa. Samalla hyvinkin tunnistettavalla Tampereen murteella piti puheensa. Täytyykin tutustua tämmöisen sattumuksen kautta hieman tarkemmin myös hänen musiikkiinsa.

Musiikkirintamalta on pakko tähän yleiseen löpinäkirjoitukseen nostettava myös toinen kova juttu. Ja se on ehkä hieman yllättäen Antti Tuiskun uusi albumi. Itselleni ehkä tutumpaa Tuiskua on karaoke-bravuurini Peto on irti. Uutta Antti Tuiskun albumia on tullut kuunneltua melkoisen paljon heti sen julkaisun jälkeen. Onhan se todettava, jotta onhan siinä ihan aito ja originelli suomalainen pop-tähti. Rohkea ja tekee kyllä asiat jotenkin eri tavalla kuin muut. Jos vielä vapaaehtoisesti menee hiihtämään Tour De Skin loppunousun, niin ei voi olla kuin kova ukkeli. Pakko mennä katsomaan kesällä livenä.

Tämä on erittäin rönsyilevä kirjoitus ja hypätäänpäs seuraavaksi aivan eri aiheeseen, kelloihin. Hankin lokakuussa rikkoutuneen puhelimeni tilalle Iphonen ja omenahullaantuneena oli sitten ostettava myös Airpodit ja Applewatch. Olen kauan etsinyt hyvää kelloa, jossa yhdistyisi sekä urheilu-, että älytoiminnot. Applewatch oli oikein hyvä jälkimmäisessä, mutta urheilutoiminnoista olisin kaivannut hieman lisää. Menneellä viikolla sain kutsun Suunnon uuden kellon lanseeraukseen ja sieltä sain testiin ranteeseeni tämän kyseisen Suunto seiskan. Tässä uutuudessa on yhdistetty sekä äly- ja urheilukellon parhaat ominaisuudet. Mielenkiinnolla lähdetään tähän tutustumaan. Applewatchin möin veljelleni.

Mitäs tässä on vielä lähiaikoina tapahtunut? Ainiin, poikkesin kauppareissulla myös tutussa autokaupassa. Eihän sieltä tyhjin käsin lähdetty. Nyt voin sanoa, että minulle saapuu unelmieni auto. Tästä olen salaisesti haaveillut. Nyt sieltä se timantti sitten löytyi ja ei muuten ollut se toinen himotukseni eli Toyota CH-R. Tästä myöhemmin lisää. Nuha lähtee… ja autokuume lähtee vaihtamalla.

Kaikennäköistä ja oikein kivaa alkavaa viikkoa!!

-Esko-

// Kuvat: Pasi Salervo //

Comments (4)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply 6tytönäiti 9.2.2020 at 20:25

  Tämä Jesse oli aivan mahtava. Jäi niin hyvä fiilis hänestä; jotenkin niin luonnollinen siinä lavalla puhuessaan ja ihana murre 😊 Ikinä ennen kuullukaan mutta pitää tutustua hänen musiikkiinsa paremmin 😊

  • Reply Esko 9.2.2020 at 20:39

   Joo, oli niin aito tyyppi. En siis tunne yhtään, mutta vaikutelma 💎. Musakin oli melkoisen hyvää, erilaista.

 • Reply Sami Kotonen 10.2.2020 at 05:13

  Tuttua Eskoa….asioilla on tapana rönsyillä ja sehän ei ole keltään pois…
  Jatketaan tätä polkua vaan…

  • Reply Esko 10.2.2020 at 06:22

   Moro Sami!
   Kyllä, tämä se on hyvä polku. Ei keneltäkään pois. Kaikkea hyvää äijälle! 🔥🙏🏻

  Leave a Reply