Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , ,

Kesä on hieman auki

31.5.2020

Eilen oli ensimmäistä kertaa opeurani aikana kevätjuhla ilman kevätjuhlaa. Sen kyllä huomasi ainakin tunnelman puolesta. Yleensä tuo eilinen päivä on jotenkin niin erityislaatuinen, että sitä fiilistä on vaikea edes kuvailla muille, kuin koulussa työskenteleville. Oli jotenkin outoa aloitella lomaa ilman aitoa Suvivirttä ja valloittavia esityksiä, joissa pienet koululaiset etsivät silmillään niitä yleisössä istuvia sukulaisiaan. Hyvin se päivä kuitenkin meni ja jääpähän tämmöinenkin hieman erilainen kevätjuhla tuonne muistojen syövereihin.

Oli myös hyvin erilaiset aikuisten koulunlopettajaiset. Olin varannut jo aikoja sitten meille kunnon pitkän pöydän yhdestä ravitsemusliikkeestä. Hyvissä ajoin ilmoitin sinne kuitenkin, että siirretäänpä varausta alkukesään 2021. Kävin eilen pyöräilemässä ympäri Helsinkiä ja kävimme Töölönlahdella pienellä työporukalla hieman muistelemassa erilaista vuotta ja toivottelemassa mukavat alkavat kesälomat. Olin kotona joskus kahdeksan aikoihin. Harvemmin sitä on kevätjuhlalauantaina tullut kotiin tuohon aikaan ja alkanut siivoamaan.

No, olipas sitä aamulla pirteänä. Hyppäsin auton rattiin ja lähdin hakemaan pienempää lomalaista tänne Helsinkiin. Tästä se loma sitten kunnolla starttaa. Ei ole mitään suunnitelmia ja eiköhän tässä aina jotain keksitä. Kelit ainakin näyttävät olevan kohdillaan.

Eipä tässä sen kummempia jaksa edes suunnitella, mutta tänä kesänä olisi kiva:

 • mökkeillä
 • uida
 • viettää huippua isä-tytär aikaa
 • pussailla
 • pyöräillä ympäri Helsinkiä
 • käydä Korkeasaaressa
 • juosta paljon
 • tavata ulkona vanhempia ja syödä äidin valmistamia parvekelounaita
 • heittää kotimaan autoreissu, Kajaanissa haluaisin käydä. En ole käynyt sitten muuttoni vuonna 2009.
 • istua puistoissa
 • grillailla
 • nähdä kavereita
 • olla vaan ja ihmetellä
 • pysyä terveenä

Aurinkoa!

-Esko-

// Kuvat: Netta Koso //

Comments (4)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Mima 4.6.2020 at 19:42

  Tervetuloa Kajaaniin! Olisi kiva kuulla ulkopuolisen silmin onko kaupunki yhtään muuttunut positiivisempaan suntaan 🙂 Itse vuodesta 2003 asuneena jotenkin sokeutuu kaikelle. Jokirantaa ainakin on uudistettu ja on todella viihtyisää seutua lenkkeillä ja viettää aikaa.

  • Reply Esko 7.6.2020 at 19:05

   Heippa Mima!
   Niin haluaisin heittää autoroadtripin juurikin sinne. Täytyy vielä löytää joku kaveri tuohon etupenkille messiin. Olisi niin kiva käydä katsomassa kampusalue, vanhat asuntoni, linnanrauniot ym…:) Kivaa alkavaa viikkoa!!

 • Reply Tii 7.6.2020 at 17:23

  Jos Kajaanissa poikkeat, kannattaa käydä Gastrobar3:ssa syömässä. Herkulliset ruoat ja ihana miljöö aivan Kajaaninlinnan kupeessa 🙂

  https://www.gastrobar3.fi/

  • Reply Esko 7.6.2020 at 19:05

   Heippa Tii!
   Kiitos vinkistä ja lupaan mennä, jos Kajaaniin asti saan itseni kuljetettua. 🙂 Kivaa viikkoa!!

  Leave a Reply