Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , ,

Rakkauden ja seksin riemukas iloittelu vai seesteinen sinkkukesä?

7.6.2020

Perjantaina istuin pitkästä, pitkästä aikaa terassilla. Silmien eteen aukesi Katajanokan upea aurinkoinen merimaisema ja pöydälle siihen käsidesin viereen piirsi varjon korkea lasillinen poreilevaa kylmää juomaa. Pöydässä hyviä ystäviä ja ympäristön täytti iloinen sekä ajoittain äänekäskin puheensorina. En ollutkaan puoleen vuoteen ollut niinsanotussa juhlamoodissa. Oli todella mukavaa ja samalla myös hienoisen outoa.

Se lähihistoriasta tuttu taksiralli ja jatkojen huutelu alkaakin nykyään jo noin kello 22.45 sen totutun 4.45 sijaan. Tämä uusi aika sopi ainakin toistaiseksi kyllä ihan hyvin ainakin minun vartalolleni. Aamulla nousi reippaana ja hampaiden pesun jälkeen uusi päivä alkoi oikein aurinkoisesti.

Menneellä viikolla käväisin tuossa läheisessä Prismassa ostamassa peruselintarvikkeita ja silmäni iskeytyivät kassojen edessä olleisiin lööppeihin. Rakkauden ja seksin kesää siellä suurin kirjaimin ennusteltiin. Lehteä en ostanut. Siinä kassajonossa seistessäni aloin päässäni mietiskelemään kyseistä asiaa. Kyllähän tuossa lööpissä saattaa jotain perää ollakin. Poikkeustilan vuoksi ovat ihmiset hyvin tiiviisti olleet kotona ja halu tavata ihmisiä on suuri. Ja kyllä ainakin perjantaisen terassireissun perusteella tämä pitää täysin paikkaansa. Ei paljon tyhjiä penkkejä näkynyt. 

Tästähän on taidettu puhua jo psykologian tunneilla Maslowin tarvehierarkian muodossa. Rakkaus, läheisyys ja itsensä arvokkaaksi tunteminen ovat hyvinkin inhimillisiä asioita. Oletettavasti ainakin sinkkuihmisillä tämä poikkeustila on saattanut ajoittain aiheuttaa hieman suurempaa halailun tarvetta. Uskaltaako sitä tosin enää ihan tuiki tuntemattomia ihmisiä halaillakaan? Turvavälillä on kaikki huomattavasti hankalampaa. No, aina voi vilkuttaa ja heittää sen uuden ylävitosen korvaavan kyynärpäätervehdyksen. Ja jälleen on nostettava Lidlin kokovartalotyynyn arvokkuus esille. Ehkä sekin tosin alkaa jossain vaiheessa puuduttamaan.

Seesteisiin sinkkukesiin sitä on jo tottunut ja tämä lööpeissä huhuttu rakkauden ja seksin riemukas ilottelu tuntuu jotenkin kaukaiselta ajatukselta. Kesä on aina mahtavaa aikaa ja siitä voi nauttia kaikki omalla tavallaan. Tulee mitä on tullakseen, olkoon oma lähtökohtani tähän erilaiseen kesään 2020. 

Aurinkoa!!

-Esko-

// Kuva: Amanda Aho // 

Comments (0)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply