Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , ,

Lähiaikoina aion ainakin…

8.11.2022

…ihailla uutta tauluani, jonka hyvän ystäväni Ollin kanssa seinääni ripustimme. Käytimme tauluteippejä. En aluksi niihin uskonut. Nyt uskon ja tulen kiinnittämään tästedes kaikki tauluni kyseisellä systeemillä. Todella kätevää ja todella hieno taulu. Tämän löytöprosessista on tehtävä kyllä ihan oma kirjoituksensa.

…soitella ahkerasti Facetime-puheluja tuonne länsinaapuriimme. Onneksi on semmoiset keksitty. Niin ja kirjoitella Kaukosuhdekeskiviikkoja. Hyvä seurata tilanteen kehitystä tai kehittymättömyyttä. Huomenna siis tulossa.

…juosta paljon. Urheilulaji, jota kroppani ottaa vastaan täysin mutkattomasti. Viikossa kertyy aika paljon kilometrejä, mutta kipuja ei juurikaan ole. Harmittavasti salibandy jäi kuvioista jo vuosia sitten. Koripalloa kävin kerran kokeilemassa viime vuonna ja se reissu päättyi monen selkämutkan kautta sitten sairaalaan ja kipupiikeille. Jäi hienoinen kammo.

…pukeutua töissä lämpimästi äitini antamaan punaiseen Joutsenen”en tiedä miltä vuodelta”- untuvatakkiin. En itse ihan kauheasti sen tyylistä tykkää, mutta kovin monet muut tuntuvat tykkäävän. “Onpa hieno takki”, on kuulunut jo useampaan kertaa välituntivalvonnassa.

…sain eräästä tapahtumasta Fressille kolmen kuukauden jäsenyyden. Tämän kannustamana olenkin tehnyt comebackin tutulle salille työpaikkani läheisyyteen. Kuntosaliharjoittelu on asia, josta aina, ihan aina innostun, mutta se innostus loppuukin lyhyeen. Nyt yritän jatkaa tuota innostusta vielä kolmen kuukauden jälkeenkin. Keskiviikkoisin minulla on kahden tunnin hypäri ja se on hyvä hyötykäyttää painojen tai juoksumaton parissa.

…matkustaa Ruotsiin. Olen todella huono matkustaja ja varsinkin yksin. Viimeksi piti lentää soolomiehenä Berliiniin ja olin aivan helisemässä. En meinannut löytää edes ulos uudelta Berliinin lentokentältä. Onneksi oli kaveri vastassa ja puhelimen päässä.

…nukkua vähän syvempiä unia. Näin Lidlin mainoksessa tarjouksen painopeitosta. Noin viikon ollut käytössä. En tiedä onko vaikuttanut mihinkään. Ehkä tärkeämpää olisi se, että tajuaisi mennä unille hieman aikaisemmin.

…kirjoitella myös tämmöisiä kevyitä juttuja.

Mukavaa viikkoa!!

-Esko-

Comments (2)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply 🥊 9.11.2022 at 17:27

  Juuri tuollaista takkia olemme etsineet talveksi pojalleni!

  • Reply Esko 9.11.2022 at 18:18

   Joutsenelta löytynee.

   En usko, että ihan on tuommoista oldskoolia enää saatavilla, mutta tiedä häntä?

   Kivaa viikkoa!!

  Leave a Reply