Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , ,

…juuri nyt haluan kiittää

11.9.2017

Olihan mukava työpäivä. Suu hymyssä ajelin töistä kotiin. Laitoin musat kovalle ja nautiskelin tästä pikkuhiljaa vähenevästä valoilmiöstä. Aurinko paistoi ja oli vielä pakko lähteä juoksemaan lenkki tuonne merenrantaan. Mieli oli oikein positiivinen, joten tekipä mieli kirjoittaa pitkästä aikaa tämmöinen kiitoskirjoitus. Eli näin aurinkoisena päivänä, syksyn kolkutellessa ovelle haluan kiittää:

 • Hyvää ystävääni, joka antoi minulle suuren luottamustehtävän. Ensi viikonloppuna on luvassa varmasti hienot häät, jossa saan toimia bestmanina. Itseasiassa ensimmäistä kertaa elämässäni olen saanut tämän hienon tittelin ja vastuun. Puku on vielä hankkimatta. Ah, hieman tulee kiire, mutta huomenna ajattelin lähteä kaupungille metsästämään. Tiger vai Turo? Sitä olen tässä pallotellut. Nyt on niin arvokkaat juhlat, että ajattelin panostaa hieman kalliimpaan kokonaisuuteen. Meneepä sitten useita vuosia käytössä, toivottavasti.
 • Verkkokauppa comin palvelua. Menimme ystäväni Ollin kanssa hakemaan ulkoista mikrofonia. Olimme ostamassa huomattavasti kalliimpaa mikkiä, mutta käyttötarkoituksemme kuultuaan erittäin asiantunteva ja mukava myyjä opasti meitä ostamaan halvemman, mutta tarkoituksiimme paljon paremman mikrofonin. Reilu meininki.
 • “Onko lähimaksua?” Tätä kysymystä oudoksuin viime viikkoon asti, kun vihdoin ja viimein sain hommattua itselleni uuden pankkikortin. Nyt on lähimaksu ja on muuten äärimmäisen hyvä ja kätevä keksintö.
 • Minulle iski aivan järjetön autokuume ja se on erikoinen kuume. Se ei taltu muuten kuin ostamalla. Tulee nykypäivänä kilometrejä mittariin melkoisen reippaasti, joten tämä oli hyvä syy perustella itselleen uuden auton hankinta. Niin ja tämä autokauppias. Kävin parissa liikkeessä katselemassa ja kyllähän varsinkin autokaupoilla asiakaslähtöisyys ja hyvä palvelu on kaiken a ja o. Auton möi minulle todella hyvä tyyppi. Tästä varmasti myöhemmin lisää.
 • Syksyn televisiotarjontaa. Voi hyvällä omallatunnolla vain makailla kotona. Poltella kynttilöitä ja rauhoittua television ääreen.
 • Two Dads- muroja. Kahden suomalaisen isän innovaatio. Aivan älyttömän hyviä nuo “Kaurapuhkut”. Ostin niitä aluksi F:lle, mutta nyt olen itsekin aivan koukussa.
 • Teitä lukijoitani. Olette edelleen aktiivisia. Se on hienoa, todella hienoa.
 • Alkaneita salibandy- ja koripalloharjoituksia. Pääsee taas ottamaan hikeä loistavissa porukoissa. Koko ikänsä joukkuelajeja harrastaneena on kaivannut näitä sosiaalisia tapahtumia. Toivottavasti selkä kestää.
 • Naughty Brgrin uutta menua ja erityisesti uutena tullutta aurajuustodippiä. On meinaa melkoisen hyvä yhdistelmä bataattiranujen kanssa.
 • Saunavuoroani. Kaksi kertaa viikossa urheilun jälkeen löylyt. Lämpömittarin laskiessa aivan timanttinen kombo.
 • Susijengiä muistorikkaasta viikosta ja koripallon arvostamisen nostamisesta aivan uudelle tasolle. Toivottavasti tuo hype saataisiin jalkautettua tuonne ruohonjuuritasolle eli juniori- ja seuratyöhön.
 • Veljeäni, joka järjesti hienot syntymäpäivät. Tarjosi myös samalla mahdollisuuden tavata kavereitani, joita en ollut nähnyt vuosiin.
 • Tytärtäni, joka on vaan niin ihana tyyppi. Heittää mahtavaa juttua ja on reipas koululainen.

Mukava maanantai. Nyt vielä saunaan!!

-Esko-

// Kuvat: Jere Lehtonen //

Comments (9)

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Inkuli 11.9.2017 at 20:48

  Ihana lista ❤️ tulipas hyvä mieli sun listasta.Perhe,ystävät,urheilu,hyvä ruoka ja hetkessä eläminen ja yhteiset hetket.Life is good!Itsellä ihana ilta kolmen pikkupojan kanssa legoja rakennellen,saksan sanojen opiskelua ja 11v. oman historian videon suunnittelua…mamikin sai osallistua ????

  • Reply Esko Kyrö 11.9.2017 at 21:32

   Moikka Inkuli!
   Kyllähän tuo mainitsemasi peruspaketti tuo hyvää mieltä. Paljonkin. Teidän ilta kuulostaa huipulta!!! Just hyvä…✌????

 • Reply Ellis 11.9.2017 at 23:40

  Ihania hyvän mielen juttuja! Ja parasta niissä on se, että ne on just sellaisia arjen juttuja. On taito huomata arjessaan ne iloa ja onnea tuottavat asiat. Ei elämä tarvii suuria spektaakkeleita, ollakseen onnellista, vaan se on just tota kaikkea. Harrastuksia, ystäviä, sitä että kaupasta sattuu löytymään just sitä tuoremehua mitä tekee mieli, sitä että aamulla ei ihan aina tulekaan kiire (ikäkö se on että aikaisin herää nykyään?), ehtii juoda aamukahvin rauhassa. Jopa miettimään hetken, että oispa mulla paperi-Hesari ???? Semmoisia juttuja.
  Niin ja hei, Tiger, sanoisin mä. ????

  • Reply Esko Kyrö 13.9.2017 at 21:04

   Kyklä Ellis, ne pienet jutut…???? Aamukahvia en kyllä edelleenkään kerkiä juoda rauhassa, puhumattakaan Hesarin lukemisesta. Ja Tigerin ostin, niiiiiiin hieno.

 • Reply Ina 12.9.2017 at 07:48

  Minulla on purkki yöpöydän laatikossa jonne yritän säännöllisesti sujauttaa pieniä lappuja joihin kirjoitan asioita joista olen kiitollinen. Niitähän on vaikka ne välillä unohtuu hetkeksi jos on ollut huonompi päivä. Lappuset voivat sitten tarpeen tullen muistuttaa siitä…
  Sun lista on ihanan pirteä ja iloinen! ????

  • Reply Esko Kyrö 13.9.2017 at 21:05

   Oi, kiitos Ina!
   Onpa hieno tuo sinun ideasi…✌

 • Reply Heli 12.9.2017 at 16:55

  Onpa kyllä hyvän mielen lista! Pisti silmään tuo autokuume, mitähän tuolla aivoissa oikein silloin tapahtuu. Haaveissa on hybridi ja onhan se (muistaakseni sinunkin ihailema) C-HR järjettömän hieno ja hyvä ajaa ja takuulla joku lyö aivoissa täysin tyhjää kun edes pitää hetki miettiä, että ostais 39 000 euron auton 🙂 Pitää ootella vuosi-puolitoista, josko sais semmoisen käytettynä, hintahan tippuu tuona aikana kaikista eniten. Ja kyllä, ostamalla vain autokuume talttuu, ostin sitten heinäkuussa “harraste”auton, maksoi 37 500 vähemmän kuin C-HR 🙂

  • Reply Esko Kyrö 13.9.2017 at 21:07

   Kiitos Heli! Se oli semmoinen maanantai. Joo, en itsekään viitsinyt laittaa autoon ihan tuommosta summaa. Löysin mielestäni todellisen helmen. Ainakin omiin käyttötarkoituksiin…✌????

 • Reply Juuri nyt minulle kiitollisuutta tuottaa… | E2O 2.1.2018 at 20:18

  […] Kiitoskirjoituksia on kiitelty, joten kiitelläänpäs siis hienoisen tauon jälkeen. Kiitos on muuten hieno sana. Ei sitä oikeastaan voi koskaan liikaa käyttää. Kiitollisuutta näin vuoden alkuun minulle tuottavat: […]

 • Leave a Reply