Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , , , , , , , , ,

Vain elämää- starojen helmibiisit

9.9.2017

Eilen alkoi varmasti yksi syksyn odotetuimmista televisio-ohjelmista. Tämä ohjelma löytyi myös omista syyslukukauden telkkarifiilistelyistäni. Vain elämää kerää takuuvarmasti suomalaiset vastaanottimien ääriin. Ja miksipä ei keräisi, koska tänä syksynä Satulinnan on vallannut todellinen tähtiseitsikko. Avausjaksossa pöydän päässä istui kiistattomasti yksi Suomen kaikkien aikojen viihdetähdistä, eli Chekkonen, Chekkonen, Chekkonen, Chekkonen.

Tulkinnoista itseäni lämmitti eniten Heinolan rokkikukon Toni Wirtasen veto. Siinä oli meininkiä. Ja kyllähän Juha Tapion räppi, johon hän oli saanut tuplaajakseen sotilaspoliisiryhmäläiseni ratsumies Brädin oli myös melkoisen kova veto. Paljon on tältä kaudelta odotettavissa.

Kollegani vinkkasi minulle kahden ärrän ilmiöstä. Ihmettelin mitä se oikein mahtaa tarkoittaa? Rohkeasti Ratkaisuja. Eilisessä jaksossa oli hieno huomata, että myös Suomen mittakaavan supertähdet ovat ihan tavallisia ihmisiä. Kaikki puhuivat, kuinka ovat epämukavuusalueellaan ja jännitys on älytöntä. Silti rohkeasti ratkaisemaan ja tuloksena upeita tulkintoja. Toivottavasti myös Susijengi toteuttaa tänään kahden ärrän taktiikkaa.

Mitä tykkäsitte avausjaksosta? Vai kiinnostaako ollenkaan?

Mukavaa lauantaita ja listailin tähän Vain elämää- starojen helmiä heidän omista tai yhtyeidensä tuotannoista.

-Esko-

Comments (6)

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Ellis 9.9.2017 at 21:24

  Toni Wirtasen veto oli ihan mykistävä! Ja siinä kohtaa kyllä herra Chekkosen ilmeet, priceless ???? Itse tykkäsin ehkä eniten Jennin Keinu-vedosta. Siinä oli jotain ❤

  • Reply Esko Kyrö 11.9.2017 at 21:20

   Moikka Ellis!
   Toni oli huippu ja kyllä Jennin vedossa oli jotenkin makeeta suuruutta ja dramatiikkaa…????

 • Reply Tstio 9.9.2017 at 22:05

  Moikka! Olen pari kautta katsonut ko. Ohjelmaa ja etenkin viime syksyn oli mun mieleen. Kun Neumann oli ohjelmassa, missasin ja harmittelin, tuo teinivuosien idoli. Tai varhaisteini!

  Omalla tavallaan jees kun allstars kausi mut toisaalta.. Katsoin livenä jakson ja mieli jakautui. Siltsu oli kyllä kova ja juhs tapio! Seuraavaa jaksoa odotellessa

  • Reply Esko Kyrö 11.9.2017 at 21:22

   Hyvä Oo!
   Kyllähän tuo allstars varmasti jakaa mielipiteitä…✌ Dingo, no sehän on huippu!

 • Reply minttu 10.9.2017 at 12:11

  Ohjelma oli aikanaan hyvä. Kaikki hyvä pitää kuitenkin lopettaa ajoissa. Enää ei ohjelma innosta katsomaan. Vaikka kuinka on cheekkiä, sannia, jenniä.. heidät kaikki on jo nähty!

  • Reply Esko Kyrö 11.9.2017 at 21:24

   Heippa Minttu!
   Kyllähän tämä kausi varmasti jakaa mielipiteitä. Saapa nähdä huipentaako tämä koko ohjelman vai ei? Saa nähdä.

  Leave a Reply