Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , , ,

Maailman mukavinta ja kaupungin parasta…

10.2.2018

…koripalloa. Eikun ei ehkä ihan kaupungin parasta (valittiin kyllä aikoinaan City-lehden jutussa kaupungin parhaaksi koripallojoukkueeksi). No, ehkä viihdyttävintä. No, ei ehkä sitäkään. No, mukavinta. Sitä se on. Koripalloa maailman mukavimmassa koripalloturnauksessa on taas luvassa. Tänään lauantaina pelataan vuosittainen korisjoukkueemme Hedelmäkorin organisoima turnaus Pasilan Urheiluhallilla. Jälkilöylyt kerrataan Dubrovnikissa hyvän musiikin ja ruoan kera. Hedelmäkori koostuu todella monen eri alan ammattilaisista. Koripalloammattilaisia porukassa ei ole, eikä tarvitsekaan. Joukkueen tärkein juttu on pelata maailman mukavinta koripalloa. Sitä se on kymmenvuotisen taipaleeni varrella todellakin ollut.

Joukkueurheilua olen harrastanut lähes koko ikäni. Hedelmäkori paikkaa sitä “tosiurheilun” jättämää tyhjiötä elämässäni. Hedelmäkori antaa minulle kerran viikossa mahdollisuuden päästä kokemaan pukukoppitunnelmaa ja heittämään tarinaa äijien kanssa pelaamisen ohessa. Se on asia, josta en halua päästää koskaan irti. Vielä harmaantuneena (alkanut jo) vanhana pappana on tavoitteeni olla siellä kolmen sekunnin alueella heittämässä bravuuriani, kääntöhyppyheittoa. Joukkueurheilu on antanut minulle todella paljon ja tulee vielä toivottavasti monta vuotta antamaan.

Harmittavaa on huomata se, että kroppa alkaa olla jo melkoisen kovilla. Vuonna 2011 minulta repesi oikean jalan akillesjänne lähes kokonaan poikki. Vamma ei ole vieläkään parantunut ihan täysin ja juuri vähän aikaa sitten minulta repesi saman jalan takareidestä lihas ja jänne. Vasta menneen viikon torstaina uskalsin mennä takaisin koripalloparketille. Edelleen juokseminen oli hieman varovaista, koska se takareiden repeäminen oli todella kivulias vamma. Sitä ei enää mielellään ihan heti uusiksi ottaisi. Taju meinasi silloin lähteä kivusta. Torstaina meinasi taju lähteä siitä, kun ei yhtään heittoa meinannut upota sinne korirenkaan keskelle.

Tänään varovasti parketeilla. Aamupäivällä koripallo- ja illalla tanssiparketilla. Yhtä sulavat liikkeet molemmissa.

Jos olet tekemistä vaille niin eikun mukaan vaan!!

-Esko-

Comments (2)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Suvi Pipatti 10.2.2018 at 09:21

  Tässä makaan sohvalla kuule,eilen kävin pitkän pitkän tauon jälkeen koristreeneissä ja kas,akillesjänne poikki! 37-vuotiaana sitä ei enää ihan niin timanttisessa kunnossa taida olla kuin aikoinaan,hah!
  Mutta se fiilis minkä se laji kerkesi taas jättää reilun puolen tunnin pelin aikana niin ah❤️
  -Suvi

  • Reply Esko Kyrö 10.2.2018 at 14:47

   Voi eiiii Suvi! Toivotan niin paljon tsemppiä toipumiseen. Leikattiinko sinulta?…???? Koris on hyvä. Itsekin jouduin jättämään pelit kesken, kun alkoi jalka vähän varoittelemaan. Jos tarvit vinkkejä akilleskuntoutukseen, niin toki autan. On kokemusta…????

  Leave a Reply