Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , , ,

Helle saa haaveilemaan

15.5.2018

Huh hellettä! On muuten todella kliseinen avaus. Nyt saa ollakin. Suomea hellitään tällä hetkellä aivan mielettömällä säällä ja eipähän muuten haittaa. Kuuntelin töihin ajaessani radioita. Siellä toimittaja lueskeli kuulijapalautteita ja johan siellä joku jo valitteli, että saisivat nämä helteet jo loppua. Ei, eivät saisi. Antaa tulla vaan. Nämä todella vähiinkäyvät työpäivätkin menevät pelkästään hymy huulilla. Vaikka toki on haikeuttakin ilmassa. Tällä hetkellä opettamani kutosluokkalaiset suuntaavat kohta yläkoulun kiemuroihin. Luokkani on aivan huippu ja nämä kaksi vuotta, jotka olen saanut heidän kanssaan viettää ovat olleet todella opettavaisia, niin opettajalle ja toivottavasti ennenkaikkea oppilailleni. Kevätjuhlassa opettajien laulaman jäähyväislaulun aikana joutunee kaivamaan nenäliinaa puvuntakin taskusta.

Nyt ei ole puvuntakkia tarvinnut eikä tarvitse varmasti myöskään jälleen kerran kesällä koittavilla kesäfestivaaleilla. Selailin eilen koneeltani vanhoja festarikuvia ja kyllähän sitä taas niin odottaa näitä kesän oman aikani kohokohtaviikonloppuja. Ruisrock ja Ilosaarirock, jes! Ruisrock on viime vuosina saavuttanut aivan järjettömän suosion ja tänä vuonna liput taidettiin myydä loppuun jo maaliskuussa, aikamoista. Onneksi kerkesimme ystävieni kanssa ostaa liput jo hyvissä ajoin. Majoituksenkin saimme hieman takaportin kautta hoidettua, eli on niinsanotusti kattaus valmiina. Ilosaarirockiin varaamme aina hotellihuoneet jo edellisenä kesänä. Hotelli Aada, taas tullaan. Olisiko kymmenes vuosi?

Aina, kun kirjoitan kesäisistä festivaaleista verkkokalvoilleni muodostuu kuva siitä sosiaalisessa mediassa levinneestä yleisöosaston kirjoituksesta otsikolla: Vanhukset pois festareilta. Mitä tekevät 30-vuotiaat ja vanhemmat nuorten rock-festivaaleilla?… Itse ainakin nautin ystävieni seurasta. Siitä festivaalien tunnelmasta. Ympärillä pääosin vain hyväntuulisia ihmisiä, upeita kohtaamisia ja taustalla lavoilta raikaa taukoamatta hyvä musiikki. Nykypäivänä festarit ovat kokonaisvaltaisia elämyksiä. Löytyy vaikka sun mitä ja ruokatarjontaa on enemmän kuin riittävästi. Silti syön aina ainakin kerran sen kaikille tutun klassikon. Kebab-lautanen kaikilla mausteilla, tietysti!

Helle sai haaveilemaan jo rokkifestivaaleista. Onhan noihin vielä aikaa, mutta hyvä on fiilistely aloittaa ajoissa.

Olettekos suuntamassa kesällä festaritunnelmiin?

-Esko-

// Kuva: Jere Lehtonen //

Comments (10)

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Emmi 15.5.2018 at 19:01

  Ilosaarirock <3 kohta kohta! Koko viikonlopulle ranneke, check! 🙂

  • Reply Esko Kyrö 15.5.2018 at 19:48

   Aijjajaiii, mahtavaa!! Ja kolmepäiväinen toimii…☀☀????

 • Reply Milla 15.5.2018 at 20:31

  Ilosaarirock on kyllä pelkkää rakkautta, joten sen tunnelmia ootellessa! ????☀️

  • Reply Esko Kyrö 15.5.2018 at 21:49

   No, on todella Milla…☀ Just huippu!!

 • Reply Sanna 16.5.2018 at 08:54

  Oululaisena on tullut vierailtua Qstockissa, mutta tänä kesänä tutustun uusiin festereihin Himoksella. Nimittäin Iskelmäfestareihin. Odotan innolla ja majoitus varattu jo noin vuosi sitten 🙂 Onnibussillakin saan matkustaa ensimmäistä kertaa! En malta odottaa….

  • Reply Esko Kyrö 18.5.2018 at 19:46

   Moikka Sanna!
   Qstockiin on pitänytkin tulla monena kesänä käymään. Joskus vielä, joskus vielä…Iskelmät, ne on varmasti hyvät…nimim: Iskelmä kuuluu kaikille Spotify-lista

 • Reply Minttu 16.5.2018 at 19:46

  Festareista toiseen asiaan-miten matkasuunnitelmat alkukesälle? Kirjoitit jokin aika sitten, että lähdet etelän reissuun heti koulun loputtua. Silloin ajatuksesi oli kirjoittaa kohteesta ym myöhemmin..

  • Reply Esko Kyrö 18.5.2018 at 19:47

   Heippa Minttu!
   Sanotaanko näin, että tämä matka ei toteutunut, joten jäipä kirjoittamatta. Ehkä vielä joskus sitä pääsee Tukholmaa pidemmälle…☀☀

 • Reply Ellis 18.5.2018 at 14:54

  Ilosaareen, kyllä ???? koko pitkä viikonloppu 🙂

  • Reply Esko Kyrö 18.5.2018 at 19:57

   Jes, just hyvä Ellis!…????

  Leave a Reply