Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , ,

Ope, sä näytät vähän väsyneeltä

15.11.2018

Marraskuu on puolessa välissä. Kaikilla tuntuu olevan hienoinen molli-vaihe meneillään. ”Ope. Sä näytät vähän väsyneeltä…”, sanoi eräs oppilas alkuviikosta. Mollia taitaa olla siis tässäkin naamataulussa havaittavissa. Mitäpä tuosta, eihän tämä mahdollinen harmaus kestä kuin parisen kuukautta, itseasiassa tänään taisin nähdä valoa jossain. Jaksaa, jaksaa. Omia täsmäaseita harmautta vastaan tulee tässä.

 • Huomenna Jenni Vartiaisen keikalle Hartwallille F:n kanssa. Isi ei voinut ottaa Jenniä, mutta liput hän sai ostettua varmasti upeaan konserttiin. Jennin vinkki harmauteen olisi varmaankin: ”Mustaaaa kahvia jne…”
 • Mummo- televisiosarja on katsottavissa Yle Areenassa. Itse pidin siitä pikkupoikana todella paljon. Lempeästä mummosta valoa harmauteen. Jos saisin toivoa muita sarjoja, niin valitsisin ainakin Nikke Knattertonin ja ehkäpä Nils Holgersonin. Tiedättekö muuten kuka on Niken ääninäyttelijä?
 • Huomenna on Anna lapsesi pukea sinut- päivä. Toivottavasti moni osallistuu ja niinsanotusti heittäytyy ja hassuttelee. Tähän haasteeseen otin aikanaan osaa. Vuosia sitten F stailasi minut kuvan osoittamalla tavalla. Kyllähän noissa nyt töihin voisi mennä. Jenni Vartiaisen keikalle valitsen kyllä itse vaatteeni.
 • Linda Juholan ja Alexa Dagmarin Nonsense-podcast. Minun ja Sebastianin podcastia viritellessä kuuntelin yhden jakson (seksijakso) tätä mimmien hersyvää keskustelua. Nyt olen kuunnellut hieman enemmän ja on kyllä ihailtavan avointa meininkiä. En ehkä ihan ole kohdekuulijaryhmää, mutta väliäkö sillä! Rohkeus ja avoimuus kunniaan!!
 • Kunnon unet. Ei vaan onnistu täällä taloudessa. Vaikka kuinka päätän, että menen ajoissa sänkyyn. Kyllä, menen ajoissa sänkyyn, mutta nukkumaan en malta mennä. Tänään taisi jossain lukea ihan otsikoissa, jotta suomalaiset nukkuvat aivan liian vähän. Onneksi tämä unihomma on juuri tällä hetkellä täysin itseaiheutettua. Joskus on ollut hieman toisin.
 • Tätä nyt toitottelen täällä aina, mutta toitotellaan lisää. Hikiliikunta. Ei voi vaan keksiä yhtään syytä miksei piristäisi myös marraskuussa?
 • Iholla- televisiosarja kausi 3. Kyllä, kaivoin vanhat Dvd:t kaapista ja olen muutamia jaksoja katsellut. Niinsanotusti on hieman elämä muuttunut. Aikamoinen höheltäjä. Tasapainoa Esko, tasapainoa…

Noniin ja eikun lenkille. Ei, ei jäisikö sittenkin tänne sohvalle? Tämä jälkimmäinen ratkaisu olisi niin helppo tehdä, mutta en jää. Lenkkarit jalkaan ja menoksi, Nyt!

-Esko-

Comments (6)

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Muffin 15.11.2018 at 18:36

  Samanlaista ohjelmaa täällä; päiväunet hoideltu ja nyt koiran kanssa lenkille. Huomenna työporukalla samaiseen konserttiin! 😀

  • Reply Esko 15.11.2018 at 22:21

   Jeee! Toivottavasti on hyvä keikka!…🔥🔥🔥

 • Reply Soile 15.11.2018 at 20:18

  Hei, Nikke-fani täälläkin 🙂 Niken äänihän oli Jarmo Kosken eli Salkkarien Seppo Taalasmaan. YouTubesta löytyy kiitettävä määrä Niken jaksoja, joita oma jälkikasvu nyt tykkää tapittaa. Käytän vielä tilaisuuden ja kiitän superista blogista! On mielenkiintoista lukea miesopen ajatelmia. Ja suosittelen erkkaopeopintoja, täällä Jyväskylässä ne saa tehtyä työn ohella vuodessa. Itsekin olen ne suorittanut. Huippumielenkiintoisia kursseja, jotka antavat paljon sekä työtä että elämää ajatellen.

  • Reply Esko 15.11.2018 at 22:20

   No, heippa Soile! Oi, tulipa kiva fiilis viestistäsi…🙏🏻 Kiitos! Kyllä, Salkkareiden Seppohan se. Täytynee siis käydä Tubessa katsomassa. Vai, että erkkaopintoja. On käynyt joskus mielessä, jotta tekisi juuri työn ohessa. Ovat kyllä varmasti opinnot, joista olisi ja on ainoastaan hyötyä. Ehkä vielä joskus. Hauskaa loppuviikkoa!!

   • Reply Soile 15.11.2018 at 22:40

    Niin jäi tuosta edellisestä viestistä pois, että muistelen sun joskus sanoneen että erkkaopen hommat kiinnostaa. Vai muistinko väärin? Jäi aika irralliseksi tuo erkkaopekoulutuksen mainostus, mutta sen takia siis heitin sen 🙂

    • Reply Esko 15.11.2018 at 22:51

     Joo, olen niitä hommia aikanaan tehnytkin…😊 Kyllä, olen maininnut ja tietääkseni myös Hesassa nuo pystyisi tekemään. Hyvin mainostit!!

  Leave a Reply