Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , ,

Uusi tuttavuus, tämmöistä en ollut vielä koskaan syönyt

3.2.2019

Tänään oli tarkoitus kirjoitella ihan muista hommista, mutta sitten eteeni ilmestyi tuttuakin tutummassa Naughtybrgrissa todella erikoinen hampurilainen. Olen ollut kohta kuukauden leipä- ja aika monessa muussakin pannassa, heh ja pyrkinyt noudattamaan ketogeenista ruokavaliota. Tilasin vakiohampurilaiseni ilman sämpylöitä. Leivän tilalle oli innovatiivisesti laitettukin ihan perinteiset salaatinlehdet. Niinsanottu hampurilainen salaattipedillä. Instassa näin tästä kuvan ja olihan se mentävä maistamaan. Oli ihan mielettömän hyvää ja tästä olikin pakko heti tännekin naputella.

En tiedä tarjoillaanko missään muualla tämmöistä erikoisuutta? Kampista saa purilaisia ”avokadosämpylöillä”, mutta salaatinlehtikattoa ja lattiaa en vielä missään muualla ole nähnyt. Tässäpä siis oivaa vinkkiä myös ihan kotikokeillekin. Salaattia sämpylän tilalle. Toimii hyvin ja purilainen pysyy oikein moitteettomasti kasassa. Raikas uusi tuttavuus vegaanisten burgereiden ja muiden variaatioiden kiehtovaan maailmaan. 

Tänään oli tuon hampurilaisen lisäksi myös lähes täydellinen sunnuntai. Juhlissa ei tullut viikonloppuna juostua. Matolla sitäkin enemmän. Tekee välillä todella hyvää, siis molemmat juoksemiset. Menimme ystäväni Ollin kanssa aamusta Espoonlahden Fressille, jossa vierähtikin kolmisen tuntia. Siihen sisältyi hierontatuolia, Neurosonic-rentoutumista ja tietysti infrapunasaunaa. Kuntosalin jälkeen autooni istahti kaksi todella pirteää ja hyväntuulista kaverusta. Lähti kyllä päivä melkoisen hyvin käyntiin. Voi, kun jokaisen päivän voisi aloittaa samalla tavalla. Tai voisihan sitä, mutta täytyisi laittaa vekkari soimaan aikasen ajoissa.

Niin ja tietysti niitä lumitöitä. Niitä on tullut tänä talvena tehtyä melkoisen reippaasti. On kyllä sanottava, että on erittäin miellyttävää hyötyliikuntaa. Saa olla ulkona ja samalla saa pienoisen hien päälle. Joskin tänään tuo lumi oli todella raskasta. Ja eiköhän tuo alkaisi pikkuhiljaa riittämään, vaikka kuinka hyvää liikuntaa olisikin. Monesti tuolla keskustassa ajellessa ihmettelee niitä autoja, jotka ovat lähes kokonaan lumen peitossa. Näinköhän ne siellä odottelevat kevätauringon saapumista? Jälleen saa olla kiitollinen pihamme autopaikoista. 

Miltäpä näyttää salaattipurilainen? Ja, onkos tullut lumitöitä puskettua?

Hauskaa iltaa!!

-Esko-

Comments (4)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Vihreeo 4.2.2019 at 21:57

  Kylläpä maistuis tollanen burgeri. Sämpylät on aika höttöä välillä. Tiesitkös että herlevin rqvinteli tulee tässä kuussa myös Espooseen? Isoon omenaan. Kyllä pitää päästä te staamaan. Helwingissä kerran käyny syömässä. Hyvää on.

  Juu lumitöitä tehty. Laskettu mäkeä ja liukasteltu. Kumma kun aina kun päättää että huomenna meen lenkille, tulee pääkallokelit. Ehkä sit kesällä… Jos ei oo helle..

  • Reply Esko 4.2.2019 at 22:08

   Tuo on Vihree mahtava burgeri. Suosittelen ja kyllä. Espooseen tulee, juuri siitä eilen puhuttiin. Just hyvä! Kesällä lenkkikerhoa, tietysti!

   • Reply Vihreeo 8.2.2019 at 22:18

    Mahtavaa. Siis lenkkikerho. Hitsin typot. En juuri tarkistele mitä näpytän. Sori.

    • Reply Esko 10.2.2019 at 18:32

     No, ei haittaa yhtään. Anna mennä vaan! 🙂

  Leave a Reply