Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , ,

Kuuma sinkkukesä, ihanaa!!

5.6.2019

Kesämekkoja ja ympärillä surisee mehiläisiä. Kukat ovat puhjenneet täyteen loistoonsa, kuten myös kaduilla kepein askelin kulkevat ihmiset. Hormonit kehräävät kuin Mazdani kaksipistenolla voimanlähde. Mahtaakohan siellä silmäkulmassakin olla vähän normaalia enemmän pilkettä? Näin on moni sanonut. Kuuma kesä on sinkun parasta aikaa. Asia saattaa pitää paikkaansa, jos sen oikein oivaltaa.

Meikäläinen se on kyllä kummallinen ukkeli. Samoin se on tämä yksinelely vähän kummallinen asia. Aikaisempina vuosina koin lähes pakonomaista tarvetta löytää äkkiä itselleni parisuhde. Ja jos jonkin asian tässä on vuosien varrella huomannut, niin se olkoon tämä yksi, joka ei muuten pakottamalla rakennu. Ei sitten millään. ”Tulee jos on tullakseen” mentaliteetti on pikkuhiljaa tässä päähäni iskostunut.

On muuten iskostunut vähän liiankin vahvasti, koska minusta on tullut maailman laiskin yksinelelevä mies noin niinkuin vastakkaista sukupuolta kohtaan. Tinderistä katselen lähinnä, ketä tuttuja siellä mahtaa olla ja minkämoisilla kuvilla. Juuri tällä hetkellä en enää edes osaa kuvitella, että keittelisin aamusumppeja jonkin viehättävän, vienon aamuhymyn heittävän naisen kanssa. Tai, että minulla olisi joskus uusperhe, ehei. Niin kaukaisia kuvitelmia. 

Tämä aikakausi saa ihmiset tavoittelemaan jotain täydellisyyttä. Uskaltanen väittää, että tämmöistä täydellistä ihmistä ei tämä maapallo päällään kanna. Juuri tietylle ihmiselle oikea kumppani varmasti jossain vehreän koivun takana saattaa lymyilläkin. Tähän minäkin uskon ja murskaan päästäni ne vuosien saatossa aivan naurettaviksi pyörittämäni kriteerit. Hyvä, kiva, herttainen ja elämäntilanteeni ymmärtävä tyyppi tulkoon nykäisemään hihasta tuolla kesäfestivaalitantereella jos uskaltaa. Parran takaa saattaa paljastua ihan mitä vaan. 

Niin vielä siitä yksinelelyn kummallisuudesta. Tähän vapauteen jää jollain tavalla koukkuun. Saa päättää täysin omasta elämästään. Voi tehdä kaiken juuri niin kuin huvittaa. Haluanko jäädä siihen enää enempää koukkuun? Vai täytyisikö sitä vetäistä semmoinen ihan rehellinen kuuma sinkkukesä ja katsoa mihin se johtaa? Ei minusta semmoiseen taida olla, joten jatketaan tällä, mutta aktivoidutaan nyt edes pikkuisen.

Kuuma kesä, ihanaa!!

-Esko-

// Kuva: Jere Lehtonen //

Comments (4)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Ina 6.6.2019 at 10:46

  Hih, tuttuja ajatuksia! 🙂 Mukavaa kesälomaa sinulle.

  • Reply Esko 6.6.2019 at 14:04

   Kiitos Ina!!
   Samoin sinulle!! 🙂

 • Reply Heli 6.6.2019 at 12:24

  Tervetuloa joukkoon, samaa latua ihan vaihe vaiheelta olen elellyt kuin sinä 😂 sinkkukesä kyllä, kuuma..onhan tuolla helle..🤣

  • Reply Esko 6.6.2019 at 14:04

   Heippa Heli!
   Samaa latua, samaa latua. 🙂 Hyvää ja kuumaa kesää, kaikinpuolin.

  Leave a Reply