Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , ,

Sun naama on tuossa mun bussipysäkillä

26.8.2020

Zuckerbergin Mark nostelee tasaisin väliajoin muistoja tuonne Facebookin puolelle. Tällä viikolla sinne nousi kuva kuuden vuoden takaa. Kuvassa esiintyi maskeeraajan käsittelyn kokenut parrakas mies, joka tuijottelee eteerisesti oikeaan alaviistoon. Jared Letoksi oli joku Instassa sekoittanut. En tiedä kuinka aamurähmäisillä silmillä oli sitä katsonut? Ei, ei se ollut Jared Leto se oli Kyrön Esko. En ehkä ihan Jared Leton kanssa itseäni kuin kaksi marjaa- osioon laittaisikaan. 

Jätkän naama oli tuossa katumainoksessa, kun töihin kävelin, saapui viesti Lahdesta. Siis, ootko jossain televisio-ohjelmassa? Kuului kysymys Rovaniemeltä. Hieno parta, kommentoitiin Joensuusta. Näin se oli yhtäkkiä ja yllättäen oma naama lävähtänyt aika isoon jakeluun ympäri Suomea. Ja vielä suurempaan jakeluun se oli lähdössä 1.9.2014. Silloin alkoi Iholla-televisiosarjan kolmas kausi, joka myös miesten kautena tunnetaan. Aika tasan on siis kuusi vuotta tuosta oman elämäni ehkäpä erikoisimmasta projektista kulunut.

Tuohon aikaan ei vielä ollut Instagram, Snapchat tai Youtube ihan niin suuressa roolissa, kuin tällä hetkellä. Oli kyllä todella outoa, että yhtäkkiä oma puolitoistametrinen naama ”komeilee” ympäri Suomea. Tuolloin myöskään ei itsensä kuvaaminen lähes joka paikassa ollut ihan niin yleistä, kuin tänä päivänä. Kyllähän se musta möhkäle ulokemikrofonilla herätti aika monessa paikassa hieman hämmennystä. Uskoisin, että tilanne olisi nykyään hieman erilaista. Kaikista oudointa oli kuitenkin kirkkaasti se, kun oma elämä lävähtääkin viisi kertaa viikossa jokaisen television omistavan suomalaisen olohuoneeseen. 

Kuusi vuotta on muuten aika pitkä aika ja melkoisen paljon kerkiää elämässä noina noin 2190 päivänä tapahtumaan. Monta kertaa on minulla ollut suunnitelmissa alkaa tuota sarjaa noilta kaapista löytyviltä DVD:iltä katsomaan. Olen aloittanut ja sitten taas lopettanut. Olen aloittanut ja sitten taas lopettanut. Nyt ihan tuon Facebook-noston kunniaksi katson yhden kokonaisen jakson. Syksyllä 2020 tulisi muuten kuvailtua aika erilaista Eskon elämää. Arvokasta ja ihanaa se oli silloin 2014. Arvokasta ja ihanaa se on edelleen.

Niin ja tuohon Jared Letoon on vielä palattava. Ehkäpä paras palaute, jonka olen tuohon sarjaan liittyen lukenut, kuului jotenkin näin: ”Tuo Esko näyttää edestä ihan Esa Pakariselta ja takaa Marilyn Monroelta.” Tämä osui ehkä lähemmäs.

Mahtavaa keskiviikkoa!!

-Esko-

Comments (4)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply OhiKulkija 27.8.2020 at 17:12

  Jos DVD: t on vielä 10 vuoden päästä käyttökelpoisia, voi sarjan katsominen tarjota aikamoisen tunnemyrskyn. Toki katseluseurakin vaikuttaa. Mutta oikeastaan piti kommentoida, että aivan vilpittömästi toivon viehkeän naisseuran jossain vaiheessa osuvan elämääsi. Tämä toive on toki hieman absurdi, sillä blogisi on vain pieni viipale elämääsi, mutta silti jollain erikoisella tavalla käy täällä lukijan mielessä “Kävisipä sillä Eskolla tänä kesänä flaksi”! Ehkä siinä on jotain samaa, kuin näyttelijän ja hänen esittämän roolihahmon identifioituminen toisiinsa- niin hurmaavaa ja kohtuutonta kuin se onkin.
  Oikea aika, oikea paikka, oikea moodi, hyvä tuuri tai joskus pieni optimointi; mitä kaikkea se ihmisten välisen yhteyden syntyminen vaatiikaan 🤔 Itse ihmettelen vielä 10 avioliittovuoden jälkeenkin, että miten kaksi niin erilaista on voinutkin kohdata juuri sopivaan aikaan, ja mitkä kaikki vetovoima/tilanne- tai muut tekijät oman vaikutuksensa siihen toivat. Vieläkään tämä mysteeri ei ole täysin valjennut 🙏

  • Reply Esko 30.8.2020 at 09:17

   Ohikulkija moikka!
   Juurikin niin. Kyllähän noihin on tallentunut mukava pala sen aikaista elämää. Ja vieläpä ammattilaisten leikkaamana ja musiikeilla höystettynä.
   Eskon flaksikesiä on nyt muutamia vietetty ja lopputulos, noooh…Eli vielä toiveesi saa elää. Tosin tämä sankari on niin onnellinen juuri tämän hetkisessä elämänvaiheessa, joten saapa nähdä mihin tässä joutuu. Ihana elämä, ihanine käänteineen…:)
   Hei, teille oikein mukavaa sunnuntaita!!

 • Reply Nimetön 30.8.2020 at 04:35

  Vieläkö noita on jossain katseltavana?

  • Reply Esko 30.8.2020 at 09:18

   Heippa!
   En kyllä usko, että löytyy muualta, kun joidenkin ylälaatikoista. 🙂
   Uusi kausi näyttää starttaavan ensi keväänä…

  Leave a Reply