Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , , , ,

Minun isä ja minä olen tuon pienen ihmisen isä…

9.11.2017

Sepä olisi isänpäiväviikonloppu edessä. Lauantaina suuntaan Lahteen tapaamaan omaa isääni ja sunnuntaina roolit vaihtuvat ja vietänkin sen isän roolissa tyttäreni kanssa. Ensimmäinen isänpäivä, kun pieni lörppösuu on onnistunut olemaan paljastamatta isänpäivälahjaansa. Se on aina hieno hetki, kun pieni heppu innokkailla ja säteilevillä silmillä ojentaa sen itse tekemänsä pienen yllätyksen. (Tänä vuonna siis säilynyt yllätyksenä.) On myös hieno hetki ojentaa omalle isälle yllätys. Joo, joo faija. En paljasta sitä täällä. Luet kuitenkin.

Vuosi sitten kirjoittelin myös isänpäivän alla postausta. Lunta oli Helsinki tulvillaan ja loin kuvitteellisen isänpäivälahjalistan. Edelleenkään en mitään muuta, kun pienen mimmin tekemän muistamisen ja yhdessäoloa tulevalta viikonlopulta kaipaa, mutta jos nyt ihan pakko olisi jotain toivoa:

 • Ensitreffit alttarilla Sinkku-Esan somesuosion. Samoilla alkukirjaimilla varustettu sankari Pieksämäeltä. Junavuoroja vaaditaan lisää ja VR noteeraa mainonnassaan. Naiset hullaantuvat. Esko tai Esa, ei kai nyt parin kirjaimen heitolla niin suurta väliä voi olla? Tänne tulee busseja kymmenen minuutin välein.
 • Siipiweikkojen miniplatterin parhaiden ystävien seurassa. Kyytipojaksi jättimäinen Pepsi Max jäätuopista.
 • Jotain tolkkua erinäisiin somekohuihin ja -raivoihin. On penturaivoa, karvainen pyllyrako-kohua ja vaikka sun mitä. Kyllä ei voi jokainen asia olla kohu tai raivoamisen kohde. Tai siis onko enää asiaa, josta ei kohua saisi aikaiseksi?
 • Viikonlopun Lapissa ja laskettelukeskuksessa. Viimeksi käynyt Rukalla pääsiäisenä vuonna 2003. Silloin mukana oli noin viisitoista sinkkumiestä. Tällä kertaa riittäisi matkaan murto-osa tuosta määrästä. Lumi ja tunnelmallinen mökki. Toimisi.
 • Vähän joustavamman vartalon. Sormet ei mene lattiaan vaikka kuinka yrittää nytkyttää.
 • Tästä suorana aasinsiltana. Itseluottamusta ja rohkeutta suunnata sinne joogatunnille. Näen koko ajan silmissäni tämän näyn. Kokeneet konkarit levittelevät ne juuri oikealla pidolla varustetut mattonsa lattialla. Lämmittelevät asennoilla, joista minä näen vain unia. Ja siellä on se paikka eturivissä. Se on se eturivin paikka. Kukaan ei muka katso, eipä.
 • Nenä-, korva- ja alaselkäkarvatrimmerin. Tämä on joku evoluutioteorian kahden päivän juhlimisen jälkeen keksitty maanantaikappale. Minne nuo päälaelta lähtevät karvat laitettaisiin? No, pistetään tuuheampina vaikka nenään, korviin ja alaselkään. Hetkinen.
 • Kyynärnojan uuteen autooni. Vanhassa Jukessa se oli, mutta nyt se uupuu. Oikeaa ajoasentoa ei ole edelleenkään löytynyt. Voi onneksi asentaa myöhemminkin.
 • Lopetan vähän kesympään kuin viime vuonna: Varauksettoman pusun poskelle.

Hyvää isänpäiväodottelua!!

-Esko-

Comments (13)

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply Heli 9.11.2017 at 21:21

  Hyviä toiveita! Pakko myöntää, että pari jaksoa tuli katsottua Esan takia, miellyttävän ja taitavan oloinen nuorimies, en silti junalippua osta. Lappi ❤️ Mene ihmeessä! 3-4 kertaa vuodessa tulee käytyä, tosin ei ruuhka aikana. Siellä raivo laantuu ????. Kyynärnojan puute vois aiheuttaa mulle raivoa, olen siitä täysin riippuvainen. Pelastaiskohan jooga selän, ainakin moni vannoo niin. Ilmoitahan miten käy.. Viimeinen toiveesi toteutuu varmasti. Jännittävää isäinpäivän odottelua!

  • Reply Esko Kyrö 9.11.2017 at 21:41

   Heippa Heli! Itse en sarjaa juurikaan katsonut. Varmasti huikea tyyppi tuo Esa. Lappi ois kova, Ruka ja Levi jotenkin kiehtoo. Vaikka eivät ehkä ole sitä “oikeinta” Lappia. Täytyy käydä asentaa se noja, ilman muuta. Joogasta en tiedä ja pusuista en sitäkään vähää…⭐⭐????

   • Reply Heli 9.11.2017 at 22:02

    Rukalla ja Levillä hienot maisemat, mutta valitettavan ruuhkaisia talviaikaan ja onhan Levillä kaikenlaista..Itse käyn usein hieman rauhallisemmassa paikassa, toki paikkakin valikoituu sen mukaan millä porukalla sattuu menemään. Lappi on siitä kummallinen paikka, että olo on kuin kotiin menisi ????

    • Reply Esko Kyrö 9.11.2017 at 22:26

     Itse en ole tosiaan käynyt piiiiitkään aikaan, joten ihan kodilta ei ehkä tunnu…???????????? Ja olisihan siellä nykypäivänä kohteita vaikka ja kuinka…

     • Heli 9.11.2017 at 22:49

      ????

   • Reply Sini 10.11.2017 at 08:30

    Ruka ei edes ole Lapissa 🙂

    • Reply minttu 10.11.2017 at 15:01

     Ei ole Ruka Lapissa vaan Kuusamossa mutta täältä Helsingistä katsottuna kyllä sielläkin pääsee pohjoisen tunnelmaan.

     • Heli 10.11.2017 at 23:08

      Varmasti pääsee, vaikka ei Lappia ole???? Meilläpäin ei Rovaniemeäkään vielä lasketa Lapiksi ???? on sen verran lähellä (reilut 200km) mutta mukavia paikkojahan ne on.

    • Reply Esko 11.11.2017 at 13:47

     Riittävän pohjoisessa täyttääkseen lumi- ja takkatulifiilistelyn…????❄❄ Kivaa päivää!!

 • Reply Emppu 10.11.2017 at 07:32

  Autonainen täällä toivoisi postausta sun uudesta autosta ☺️

  • Reply Esko 11.11.2017 at 13:45

   Heippa Emppu! Tuloillaan on, tuloillaan on…???????? Mukavaa päivää!

 • Reply maikki 10.11.2017 at 10:04

  Tässä sulla Levin reissu https://www.arcticchallenge.fi/

 • Reply Esko 11.11.2017 at 13:46

  Heippa Maikki!
  No, siinäpä olisi reissu, huh!…????⭐

 • Leave a Reply