Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , , ,

Huomenna televisio auki!

6.2.2018

Trailerin näin eilen ensimmäistä kertaa ja johan alkoi jännittämään, että mitä mahtaa olla huomenna luvassa. Huomenna, keskiviikkona siis kello 20.00 Avalla luvassa meikäläisen kokkailuja. Tästä kirjoittelin viime viikolla ja nyt on päiväkin tiedossa, joten täytyyhän sitä nyt vähän fiilistellä, kun pääsee noin viehättävien mimmien kanssa saman pöydän ääreen. Ei syömään, vaan valmistamaan ruokaa. Ja minä valmistamassa tuommoisia kuvissa näkyviä ruokia. Tarkemmin ehkä avustamassa. Se on hieno hetki Eines-Eskolle.

Hummuksella täytettyjä uunibataatteja ja dukkah-kuorutettua lohta. Niinsanotusti eteenpäin on menty sitten kalapuikkojen leivänpaahtimessa. Ruoka on hieno asia ja rakastan ruokaa. Ennenkaikkea toisen valmistamana. Valmistaminenkin tosin on kivaa oikeassa ohjauksessa. Ollin kanssa teimme jo noh, omalaatuisen kakun ja nyt Pipsan ja Meri-Tuulin kanssa melkoiset pääruoat. Kyllähän nuo nyt jo kunnon menusta menevät.

En itsekään tarkalleen muista tekemieni/avustamieni ruokien reseptiikkaa, joten täytyypä itsekin laittaa huomenna Ava päälle kello 20.00.

Samassa liemessä, aina!

-Esko-

Comments (13)

You Might Also Like

13 Comments

  • Reply Mie 7.2.2018 at 10:24

    Apua… voiko kalapuikkoja laittaa leivänpaahtimeen?!? 😀

    • Reply Esko Kyrö 9.2.2018 at 20:00

      Apua, niinpä. Ei, ehkä opiskeluaikoina laittelin. Kolme kertaa, kun käyttää niin johan on…:)

  • Reply Veera 7.2.2018 at 18:16

    Laiskuuttaan ei kannata jäädä “eines-Eskon” rooliin kiinni.
    Kuten olet itse useamman kerran täällä maininnut, äitisi taitaa olla keittiössä aika velho.
    Vielä ei ole liian myöhäistä mennä takaisin äidin kanssa keittiöön ja opetella lisää maailman parhaassa opissa.

    • Reply Esko Kyrö 9.2.2018 at 20:01

      Heippa Veera!
      Ei kannatakkaan. Ei ole koskaan liian myöhäistä mennä äidin oppiin…:)

  • Reply Ansku 8.2.2018 at 11:54

    Komppaan Veeraa. Viitseliäisyydestä kiinni.

    • Reply Esko Kyrö 9.2.2018 at 20:01

      Komppaan myös Veeraa, niin on…:) Kivaa iltaa Ansku!!

  • Reply Minttu 8.2.2018 at 17:03

    Hyvin meni Esko! Mitkä ihanat reseptit, kala on todella hyvää:) Rohkeasti vaan kokkailemaan!

    • Reply Esko Kyrö 9.2.2018 at 20:02

      Kiitos Minttu!! Rohkeasti, rohkeasti…:) Dukkah-maustetta maistoin ensimmäistä kertaa. Oli todella hyvää…

      • Reply Minttu 10.2.2018 at 22:09

        Nimenomaan rohkeutta, uskallusta alkaa kokkailemaan itse!! Saada joku kipinä kokkailuun, eikä mennä sieltä missä aita on matalin. Kaappaus keittiössä ohjelma sopisi sinulle hyvin!! Kape voisi kaapata sinun keittiön:) Dukkah-maustetta muuten pakko kokeilla, sen verran outo ja uusi!

        • Reply Esko Kyrö 13.2.2018 at 20:57

          Kape keittiööni, mars!…:) Dukkahia kannattaa kokeilla, ilman muuta. Tässä asiassa olen hieman aidan alta-tyyppiä. Tasonnostoa Esko, tasonnostoa!!

  • Reply Muffin 9.2.2018 at 13:59

    Shit, tää meni ohi ????

    • Reply Esko Kyrö 9.2.2018 at 20:03

      Noooh, eiköhän sen jostain vielä Muffin näe…:)

  • Reply Sammuneet televisiotähdet – E2O 11.12.2018 at 19:57

    […] mahdollisuuden osallistua Jaksa Paremmin- sarjaan, Marja Hintikassa kävin syömässä erokakkua ja Samassa liemessä oltiin Pipsa Hurmerinnan ja Meri-Tuuli Lindströmin kanssa. Niin hienoja ruokia en olekaan sen jälkeen […]

  • Leave a Reply to Ansku Cancel Reply