Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , , , , ,

Huvipuistoisä

5.5.2018

Olihan hauska lauantai. Lähdimme pitkästä aikaa jo aamusta kohti Helsingin keskustaa. Ei ollut mitään suuria suunnitelmia. Kunhan nautimme aurinkoisesta päivästä ja ihmisvilinästä. Hyväntuulisesta ihmisvilinästä. Söimme Picnicin uuniperunat terassilla. On muuten lapsen kanssa hyvä paikka ruokailla. Eikä tuottanut pettymystä tälläkään kertaa. Kävimme metsästämässä Squisheja ympäri keskustaa ja oli loppunut melkoisen monesta paikasta. Eräs myyjä tiesi kertoa, että parhaana viikonloppuna niitä myytiin tuhat kappaletta. Niitä puristeltavia hahmoja. Ihan en näiden suosiota ymmärrä, eikä varmasti tarvitsekaan.

Keskustasta suuntasimme avaamaan vuoden 2018 Lintsi-kauden. Linnanmäki on kyllä mahtava paikka, vaikka kymmenen minuutin ajomatka kotoa ja ilmainen sisäänpääsy on siitä vähän semmoisen takapihan leikkipuiston tehnyt. Ei ole ihan samanlaista hohtoa, kuin pikkupoikana, jolloin pääsi Joensuusta suuren maailman huvipuistoon päivää viettämään. Emme käyneet laitteissa. Itsehän en pysty menemään ilman pahoinvointia edes Rumpukaruselliin, ikäkö? Hengailimme vain ympäriinsä ja olihan se hattara ostettava. Narunvetoa ja kalastamista unohtamatta. Ajoittain sitä tuntuu, jotta onko sitä vähän liikaa semmoinen huvipuisto- ja sirkusisä? Ihan sama, välillä on hyvä ollakin.

Niin ja tämmöisinä päivinä tuo oma terassi ja takapihamme nousee aika suureen arvoon. Siellä sitä on hyvä touhuta ja sisällä voi käydä ottamassa vettä ja pari mansikkaa suuhun leikkien välissä.

Hyvä kevät ja hyvä lauantai! We love Lintsi!

-Esko-

Tsekkaa myös: We love suomenruotsalaiset silakat, We love lomaloma, We love lastenjuhlat ym…

 

Comments (9)

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Sari 5.5.2018 at 22:16

  Löysittekö Squishin? Joku päivä sitten niitä oli vielä Myyrmannin br-leluissa, mutta toki jos menee tuollaista päivävauhtia, niin ei välttämättä enää ole. Kivalta kuulosti teidän päivä.

  • Reply Esko Kyrö 5.5.2018 at 23:12

   Iltaa Sari!
   Löydettiin…Stokka ei pettänyt. Oli tosi kiva päivä! Aurinkoista sunnuntaita!…☀☀

 • Reply Muffin 5.5.2018 at 23:34

  Ihana päivä ☺️

  • Reply Esko Kyrö 6.5.2018 at 20:56

   No, oli kyllä…ja mikä lämpö…☀☀

 • Reply Veera 6.5.2018 at 10:49

  Linnanmäellä on kyllä parasta tuo tunnelma! Itsekin olen luopunut laitteista käymisestä, mutta jaksan silti nauttia.
  Tänä kesänä parasta on, että kuopuskin on kasvanut riittävän pitkäksi päästäkseen moniin laitteisiin ilman aikuista.
  Lintsille ehdottomasti plussaa ilmaisesta sisäänpääsystä ????????
  Silloin pääsee paikan päälle nekin, joilla ei ole varaa kalliisiin aluelippuihin ja rannekkeisiin koko perheelle.

  • Reply Esko Kyrö 6.5.2018 at 20:58

   Heippa Veera!
   Kyllähän tuo Lintsin laiteraja on merkittävä rajapyykki lapsen elämässä…???? Kyllä, ilmainen sisäänpääsy ehdoton valttikortti. Mukavaa kevättä!!

 • Reply Heli 6.5.2018 at 15:02

  Ihanan värikästä, parin-kolmen vuoden välein tulee käytyä Linnanmäellä. On se kyllä kiva paikka. Itsellä ainakin ikä on tuonut (tuonkin:) ongelman että joko tulee huonovointiseksi tai sitten maa keinuu. Laivamatkan ja jopa junamatkan (makuupaikalla) jälkeen menee pari päivää keinuen ????

  • Reply Esko Kyrö 6.5.2018 at 21:00

   Heippa Heli!
   Minulla on täysin sama ongelma…keinuu ja keinuu ja keinuu…✌ Mukavaa viikkoa!!

 • Reply Etäsuhde – E2O 21.5.2019 at 20:00

  […] lastaan tapaavana menee hyvin helposti päälle niinsanottu ”sirkusmoodi”. Täytyy yrittää keksiä koko ajan jotain megahauskaa ja virikkeellistä tekemistä. Ei sen niin […]

 • Leave a Reply