Trailerin näin eilen ensimmäistä kertaa ja johan alkoi jännittämään, että mitä mahtaa olla huomenna luvassa. Huomenna, keskiviikkona siis kello 20.00 Avalla luvassa meikäläisen kokkailuja. Tästä kirjoittelin viime viikolla ja nyt on päiväkin tiedossa, joten täytyyhän sitä nyt vähän fiilistellä, kun pääsee noin viehättävien mimmien kanssa saman pöydän ääreen. Ei syömään, vaan valmistamaan ruokaa. Ja minä valmistamassa tuommoisia kuvissa näkyviä ruokia. Tarkemmin ehkä avustamassa. Se on hieno hetki Eines-Eskolle.
Hummuksella täytettyjä uunibataatteja ja dukkah-kuorutettua lohta. Niinsanotusti eteenpäin on menty sitten kalapuikkojen leivänpaahtimessa. Ruoka on hieno asia ja rakastan ruokaa. Ennenkaikkea toisen valmistamana. Valmistaminenkin tosin on kivaa oikeassa ohjauksessa. Ollin kanssa teimme jo noh, omalaatuisen kakun ja nyt Pipsan ja Meri-Tuulin kanssa melkoiset pääruoat. Kyllähän nuo nyt jo kunnon menusta menevät.
En itsekään tarkalleen muista tekemieni/avustamieni ruokien reseptiikkaa, joten täytyypä itsekin laittaa huomenna Ava päälle kello 20.00.
Samassa liemessä, aina!
-Esko-
Apua… voiko kalapuikkoja laittaa leivänpaahtimeen?!? 😀
Apua, niinpä. Ei, ehkä opiskeluaikoina laittelin. Kolme kertaa, kun käyttää niin johan on…:)
Laiskuuttaan ei kannata jäädä “eines-Eskon” rooliin kiinni.
Kuten olet itse useamman kerran täällä maininnut, äitisi taitaa olla keittiössä aika velho.
Vielä ei ole liian myöhäistä mennä takaisin äidin kanssa keittiöön ja opetella lisää maailman parhaassa opissa.
Heippa Veera!
Ei kannatakkaan. Ei ole koskaan liian myöhäistä mennä äidin oppiin…:)
Komppaan Veeraa. Viitseliäisyydestä kiinni.
Komppaan myös Veeraa, niin on…:) Kivaa iltaa Ansku!!
Hyvin meni Esko! Mitkä ihanat reseptit, kala on todella hyvää:) Rohkeasti vaan kokkailemaan!
Kiitos Minttu!! Rohkeasti, rohkeasti…:) Dukkah-maustetta maistoin ensimmäistä kertaa. Oli todella hyvää…
Nimenomaan rohkeutta, uskallusta alkaa kokkailemaan itse!! Saada joku kipinä kokkailuun, eikä mennä sieltä missä aita on matalin. Kaappaus keittiössä ohjelma sopisi sinulle hyvin!! Kape voisi kaapata sinun keittiön:) Dukkah-maustetta muuten pakko kokeilla, sen verran outo ja uusi!
Kape keittiööni, mars!…:) Dukkahia kannattaa kokeilla, ilman muuta. Tässä asiassa olen hieman aidan alta-tyyppiä. Tasonnostoa Esko, tasonnostoa!!
Shit, tää meni ohi ????
Noooh, eiköhän sen jostain vielä Muffin näe…:)