Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , , ,

…ja muuten tapahtuu!

30.6.2018

Festivaalikesä alkaa olla Suomessa kuumimmillaan. Kirjaimellisesti näin, koska kurkkasin eilen tulevan Ruisrockin sääennustetta. Sehän näytti jälleen aivan älyttömän upealta. Täydessä helteessä tullaan toivottavasti Ruissalossa ensi viikonloppuna tanssahtelemaan. Ja kyllä muuten Suomen suvessa tapahtuu kesäkuukausina.

Esimerkiksi tänä viikonloppuna Iltasanomien mukaan noin 170 000 ihmistä viettelee erinäisiä tapahtumia ulkosalla. On Provinssirockia Seinäjoella, Suviseurat Äänekoskella ja Pridet Helsingissä. Menneellä viikolla olikin mukava tepastella Helsingin keskustassa sateenkaarilippujen liehuessa ympärillä. Helsingin Pride-viikko huipentuu tänään lauantaina suureen kulkueeseen, joka kerää varmasti keskustan aivan täyteen ihmisiä. Ja hyvä niin.

Kesäkuuhan tuossa on jo hurahtanut ja todella leppoisaa on ollut. Pikkumimmin kanssa olemme touhuilleet, Tallinnassa ja Berliinissä on käyty. Sitten vain olen ollut ja huilaillut. Tänään saavuimme mummolaan Lahteen, koska täällä emme ole vielä kertaakaan ehtineet vierailla. Ja kyllä oli mummo ja pappa mielissään, kun pikkusankari juoksi heittämään molemmille kesäiset jättihalaukset. Itsekin olin todella mielissäni, koska pöydässä odotti valmiina paistettua lohta, parsakaalia ja mummon erikoisreseptillä (kuohukerma) valmistettua kananmunakastiketta.

Viikon päästä tähän samaiseen aikaan minäkin pääsen kantamaan oman korteni kekoon tänne vilkkaaseen festivaalikesään. Se on jo Ruisrock täydessä käynnissä ja kyllä tämä poika vain niin nauttii siitä ihmispaljoudesta ja taustalla pauhaavasta musiikista. Siitäpä mennään viikolla eteenpäin ja tanssipaikka vaihtuu Joensuun Laulurinteelle ja Ilosaarirockiin. Oman sooloaikani kesän kaksi timanttiviikonloppua tuloillaan.

Oletteko osallistuneet tai osallistumassa kotimaisiin kesätapahtumiin?

Viikonloppuja!

-Esko-

// Kuvat: Jere Lehtonen //

Comments (2)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Muffin 30.6.2018 at 15:47

    Ei saatu enää keväällä lippuja Ruissiin, mutta sovittiin kotikaupunkireissu Turkuun kuitenkin samalle vkolopulle, koska arveltiin että Ruissi tuo hyvät kelit kuitenkin! Naatiskelemme kavereiden kanssa kesästä ja musasta festarialueen ulkopuolella siis ☺️

    • Reply Esko Kyrö 1.7.2018 at 21:40

      Joo, taidettiin Muffin myydä Ruissi loppuun jo maaliskuussa,melkosta!…☀☀ Ruissi tuo kelit, ainakin tällä hetkellä siltä näyttäisi. Varmasti on kaupungissa meininkiä, joten kavereidesi kanssa varmasti hyvä valinta!

    Leave a Reply